360° Methode

Met mijn 360º Methode richt ik me niet alleen op time-management, maar ook op het verminderen van stress, het verhogen van productiviteit en het optimaliseren van jouw werk-privébalans.

Dit bereik ik via individuele coaching of teamtrainingen.

Effectief e-mailen

Krijg controle over je mailbox en verhoog je productiviteit door efficiënt je e-mail te beheren.

Ik help je kostbare tijd en energie te besparen door je mailbox en daaruit voortvloeiend werk effectief te organiseren. Hierdoor heb je meer tijd voor taken die echt prioriteit hebben.

Samen zorgen we voor een overzichtelijke mailbox, waardoor werkstress vermindert.

Proactief plannen

Vind een optimale balans tussen productiviteit en welzijn, terwijl je tijd bespaart en efficiënt werkt.

Ik leer je niet alleen efficiënt plannen en taken tijdig afronden, maar ook hoe je een gezonde balans kunt bewaren tussen werk en privé en werkstress kunt verminderen om een burn-out te voorkomen.

Samen creëren we een georganiseerde en overzichtelijke planning, zodat je het beste uit je werk kunt halen zonder overmatige stress.

Slim documenten beheren

Organiseer je documenten overzichtelijk, zodat je niet langer hoeft te zoeken naar belangrijke documenten.

Ik help je bij het krijgen van een gestructureerde aanpak, waardoor je documenten snel en efficiënt terugvindt. Niet alleen je productiviteit wordt verhoogt, maar ook wordt jouw werkstress verlaagt.

Deze aanpak is ideaal voor bedrijven die in aanmerking willen komen voor een ISO-certificering.

Bespaar tijd en werk slimmer!

Werkbare werkplek

Maak van een chaotische en onrustige werkplek een overzichtelijke en georganiseerde werkomgeving. Een plek waar je ongestoord en gefocust kunt werken, zodat je productiviteit verhoogt.

Ik help je een rustige werkomgeving te creëren waarin je je kunt concentreren op je taken, waardoor je efficiënter kunt werken en je doelen kunt bereiken.

Vergoeding

In de meeste gevallen worden mijn diensten vergoed door de werkgever. Dit kan worden gefinancierd vanuit het Persoonlijke Ontwikkelbudget of het Vitaliteitsbudget.

Veel werkgevers zijn bereid te investeren in de ontwikkeling van hun werknemers, omdat een gezonde en productieve werknemer een waardevolle bijdrage levert.

Raadpleeg jouw werkgever om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseer ik graag de wensen en behoeftes. Aan de hand daarvan maak ik een offerte op maat. 

© 2024 Organize with Mary | KVK: 88590380 | BTW: NL004637484B71